09-10-07

iPhone hack

* INMIDDELS HEB IK EEN IPHONE EN KAN JE NIEUWERE BERICHTEN VINDEN OP WWW.JANSO.BE, M'N NIEUWE BLOG *


Ik ben, denk ik, niet de enige die het serieus overweegt om een iPhone te bestellen in de States. Niet waar Pietel? Zeker nu de dollar zo belachelijk laag staat (€1 = €1,4089). Voor zij die geen zin hebben om de exacte prijs te berekenen van zo'n geil stukje techniek, hij kost omgerekend €289 ($399). Het enige (serieuze) probleem is dat hij niet bruikbaar is op het Europese vasteland. Shit. Maar voor dergelijke problemen zit de verzamelde whizzkidwereld niet stil. Simlocks, region codes, firmwares, ... ze zijn niet meer veilig de dag van vandaag.
iPhone
Maar is het wel veilig om een iPhone te hacken? Straks zitten we allemaal misschien met een onbruikbare baksteen in onze broekzak. Apple communiceert heel stoer, want een iPhone hacken zou leiden tot onherroepelijke schade.

Nu geloof ik daar niet veel van, wat moet Apple anders vertellen? Ik ga het nog even afwachten en dan bestel ik er eentje. Voor de mensen die de stap al gezet hebben, deze site legt stap voor stap uit hoe je het hackproces doorloopt: http://iphone.unlock.no/. Ons aller Cain, de eigenaar van Zattevrienden, heeft via deze website ook zijn eigenste iPhone gehackt. Bekijk de beelden:

Commentaren

Nice

Gepost door: Wim | 08-11-07

hacken Iphone Ik heb geinteresseerd naar het filmpje gekeken en vroeg me af of iemand uit het antwerpse of de persoon van het filmpje bij mijn I phone uit de states dit kon doen.Te bereiken via bovenstaand emailadres,
Alvast bedankt

Gepost door: An Vdv | 10-12-07

weet er iemand hoe het dan zit met dat abonnement van iphone? aangezien het in belgie niet is en in amerika wel...? ka je dan de iphone hier gebruiken zonder speciaal abonnement?

Gepost door: Viper | 09-07-08

ik heb ook een iphoone is er iemand die mijn iphone kan hacken zo ja stuur dan maar een mailtje

Gepost door: anoniem | 18-07-08

De commentaren zijn gesloten.