31-08-07

Favo blogs. And the winner is:

Elke blogger heeft zijn dagelijkse blogvoer op het www, ik ook of course. Bij wijze van link love stel ik hier mijn top 5 favoblogs voor. Behole:

bnoxClo, bnox, is één van de masterminds van de Belgische (en waarschijnlijk ook internationale) webscene. Na haar schitterend marketingwerk voor Skynet, is ze overgeschakeld naar internet strategy bij Sanoma Magazines (u weet wel: Humo, Flair, Libelle & co). Kortom, een toffe madam met interessant hyperthinking brein en een vlotte pen. Need I say more?

pietelPietel, Pieter Baert, werkt als Community Manager bij Duval Guillaume E. Daarnaast werkt hij ook als freelance fotograaf. Vrijwel dagelijks schrijft hij zijn hersenspinsels neer over fotografie, de internetbewegingen en het alledaagse leven. Dit webstekje is onmisbaar voor fotofreaks en weblovers. Een scheet in fles for the win!


sideburnsHenk, de strategic analyst van LDV, schrijft zijn reclamebedenkingen neer op Sideburns. Ik ontmoette hem toen ik voor LDV werkte aan een case voor Red Bull. Een tijdje geleden ontdekte ik dat hij ook een fervent blogger is, en dan nog een goede ook. Deze boeiende reclameguru is ten zeerste aan te raden aan alle advertising mobsters!


appelogenAppelogen biedt zijn lezers dagelijkse flodders aan vanop het internet en uit de actualiteit. Op deze blog vind je een kleurrijk allergaartje, van kunst tot platte moppen, m.a.w. van de man van Melle tot de tentoonstelling van Paul McCarty in het Middelheim. Benieuwd als ik ben, surf ik geregeld het appelogenlandschap binnen.


adsoftheworldAds of the world is een reclamearchief en community waar je dagelijks een showcase van de beste en interessantste ads voorgeschoteld krijgt. Een leuk stekje voor mensen die hun 'out-of-the-box' kwaliteiten willen aanscherpen. Steek deze dus ook maar in je Feedreader.Net buiten de prijzen vallen: clopin, adverlab, fallon & advertising hangar
 

Commentaren

Zeer interessant... Met veel interesse bekeek ik je TOP-5... Ik heb weer heel wat bijgeleerd!!! Dank je wel.

Gepost door: Mario | 31-08-07

Woohoo! Ik ben al over-the-top over mijn net-buiten-de-prijzen vermelding! Thx!

Gepost door: Clopin | 31-08-07

teveel lof merci voor zo een schone vermelding, en in zo'n geweldig blogberoemd gezelschap

Gepost door: sideburns | 31-08-07

De commentaren zijn gesloten.